Koşarken nabzınızı ölçün

18 Temmuz 2010 Pazar

Nike ile Polar arasındaki işbirliği sonucu üretilen Polar WearLink+ transmitter Nike+, Nike+ sistemine nabız ölçümü ekleyerek kullanıcılarının antrenman deneyimlerini geliştiriyor. Geleneksel Polar 5 kHz ve Nike+ uyumlu iletim teknolojisini kullanan Transmitter, Nike+ sistemiyle ve uyumlu Polar antrenman bilgisayarıyla kullanılabiliyor.

Nike+ ile işlev gösteren Polar WearLink+ verici, kullanıcının kalbinden gelen sinyalleri topluyor ve bu verileri Nike+ sistemine aktarıyor. Sporseverler sadece Nike+ ile koşma avantajına sahipken, artık WearLink verici ile kalp atım hızını Nano veya Nike+ kol bandına kaydetme şansına da sahip. Kullanıcı, bu bilgiyi Nike+ web sitesine aktararak daha önce kullanılmış olan teknolojileri görebildiği gibi artık kalp atım hızını da görebiliyor.

Polar WearLink+ transmitter Nike+, uyumlu Nike+ cihazlarıyla www.nikeplus.com’a nabız verileri sağlıyor. Transmitter, 5 kHz iletim teknolojisini kullanan Polar ürünleriyle de uyumlu çalışıyor ve Polar uyumlu fitness aletleriyle, yani belli başlı tüm fitness aletleri üreticilerinin modelleriyle birlikte kullanılabiliyor. Bu özellik, Nike+ kullanıcılarının sağlık ve fitness kulüplerinin aletlerinde de nabızlarını izleyebilmelerini sağlıyor. Polar WearLink+ transmitter Nike+, Ağustos ayı itibariyle Polar mağazalarında 69,95 dolar fiyat ile bir Polar aksesuar seti şeklinde satışa sunulacak.

Meraklısı için özellikler:

* Polar WearLink+ transmitter Nike+ kalbinizden gelen sinyalleri toplayıp bu verileri Nike+ sistemine aktarır. Yumuşak kumaştan göğüs bandı sorunsuz bir şekilde vücudun şekline uyum sağlayarak antrenmanda kullanıcıya tam bir hareket özgürlüğü sağlar. Kanca mekanizması sayesinde transmitter’ı takmak da, çıkarmak da çok kolaydır.
* Uyumlu Nike+ cihazlarıyla www.nikeplus.com web servisine nabız bilgileri sağlar (Uyumlu Nike+ cihazları: Apple iPod Nano 5. nesil (Nike + iPod SportKit ile birlikte) ve Nike SportBand)
* Kodlanmış 5 kHz iletim kullanarak Polar antrenman bilgisayarının nabız sinyalini bulmasını sağlar (Uyumlu Polar antrenman bilgisayarları: Polar FT80, FT60, FT40, FT7, FT4, FT2, FT1, RS400, RS300X, RS200, RS100, CS400, CS300, CS200 ve CS100 de dahil olmak üzere, 5 kHz iletim teknolojisini kullanan tüm Polar antrenman bilgisayarları)
* Kumaş bant makinede rahatlıkla yıkanabilir
* Suya dayanıklı konektör ve kullanıcının değiştirebildiği pile sahiptir

0 yorum:

Yorum Gönder