Şimdiye kadar üretilmiş en rekabetçi sunucu

23 Temmuz 2010 Cuma



Fujitsu’dan Kritik Görevlere Düşük Maliyet Avantajı. Fujitsu'dan şimdiye kadar üretilmiş en rekabetçi x86 sunucu.Fujitsu, yeni 8 soketli sunucusu PRIMERGY RX900 S1, kritik görev BT uygulamalarında fiyat avantajı devrini başlatarak rekabetin bir adım önünde yer alıyor.
Dünyanın lider bilişim şirketlerinden Fujitsu, kritik olarak nitelendirilen BT uygulamalarında ekonomik katma değer sağlayan yüksek performanslı yeni PRIMERGY RX900 S1 serisi x86 sekiz soketli sunucularının dünya lansmanını gerçekleştirdi.Yeni nesil PRIMERGY RX900 S1, özellikle kamu ve finans başta olmak üzere çeşitli sektörlerden kurum ve kuruluşlara, daha önce yüksek maliyetli RISC/Unix sistemleri ile elde edilebilen yüksek güvenilirlik ve ölçeklenebilirlik performansını, şimdi düşük maliyet avantajı ile sunuyor. Özel tasarım sunucular, Fujitsu’nun Dinamik BT Altyapıları vizyonu ile geliştirdiği servisler ve Intel’in Xeon 7500 işlemci ailesi ve yeni Intel QuickPath Interconnect bağlantı teknolojisi ile birlikte sunuluyor. Böylece, kritik görev olarak değerlendirilen BT uygulamalarının, uygun maliyetlerle yönetilebilmesi mümkün oluyor.İsteğe göre ölçeklenebilen esnek ve güvenilir çözümSunucu sanallaştırma kavramının ve konsolidasyon sayesinde kaynak kullanımında etkinliğin giderek yaygınlık kazandığı günümüz koşullarında, BT alanında, yatırımların kısa sürede geri dönmesini sağlayacak, esnek yapılı ve güvenilir sistemlerin önemi artıyor. PRIMERGY RX900 S1 de, tam bu ihtiyaç ve beklentiye cevap veriyor. İş zekası ve veri ambarı gibi uygulamaların yaygınlaşması, güvenilir bir ölçekleme performansının gerekliliğini de beraberinde getiriyor. RX900 S1, isteğe göre ölçekleme olanağı sunuyor ve böylece, kritik görevlerin kurumsal BT altyapısına getirdiği yüklerin kolaylıkla altından kalkıyor. Sistem platformunun bir diğer özelliği de, Intel Xeon 7500 işlemciler sayesinde sunulan hizmetin beklemesiz ve kesintisiz devam edebilmesi.Şimdiye dek üretilmiş en rekabetçi x86 sunucuPRIMERGY RX900 S1’in pazarda yükselen iki önemli trendin gereksinimlerine tam olarak yanıt verdiğini ifade eden Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer sözlerine şöyle devam etti:
“Sunucu sanallaştırması, giderek yaygınlaşıyor. Öte yandan, müşterilerimiz, iki ve dört soketli sunucuları konsolide edip, UNIX sunuculardan daha esnek ve fiyat-performansı daha yüksek sistemlere doğru geçiş yapmanın yollarını arıyor. İşte bu iki trend, RX900 S1’in pazar başarısının temelini oluşturacak. RX900 S1 mimarisi ve işlemci, bellek ve I/O alanlarında benzersiz kapasitesi ile bugüne dek tasarlanmış en rekabetçi x86 sunucudur.” İlave donanım yatırımı gerektirmiyor Fujitsu’nun yeni sunucusu, 8 soketli raf mimarisi sayesinde, ilave donanım olmaksızın sekiz işlemcinin birden aynı anda çalışmasını sağlıyor. Böylece, donanım performansı ve bağlantı hızı alanlarında yeni bir devri başlatıyor. Sistem mimarisi işlemciler, bellek modülleri ve I/O hub’ları arasındaki en kısa işlem yolunu garanti ediyor.
Sunucu sanallaştırması ve konsolidasyonun yaygınlaşması RX900 S1’in pazar başarısının temelini oluşturuyor. Bu yüzden gerek mimarisi, gerekse işlemci, bellek ve I/O alanlarındaki benzersiz kapasitesi ile RX900 S1, bugüne dek yapılmış en rekabetçi x86 sunucu olarak değerlendiriliyor.
PRIMERGY RX900 S1 ile ilgili daha detaylı bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz.http://tr.fujitsu.com/products/standard_servers/rack/primergy_rx900s1.html

0 yorum:

Yorum Gönder