Son Moda Bir Fare

21 Temmuz 2010 Çarşamba


Genius'tan Bluetooth'lu notebook faresi Navigator 905BT size gelişmiş bir bluetooth faresinde bulunan tüm rahatlık,duyarlılık ve kullanım kolaylığını sağlayan hızlı takip ve yüksek çözünürlüğe sahip son moda bir fare.
USB girişinizi diğer aygıtlara saklayın çünkü Navigator 905BT Bluetooth özelliği sayesinde bir USB girişine ihtiyaç duymadan diz üstü bilgisayarınıza anında bağlanır.Bluetooth EDR 2,0 teknolojisi size 10 metreye kadar çalışma mesafesi ile duyarlı imleç takibi ve hız için 1600 dpi çözünürlük sağlar.
Üstelik Genius’un yenilikçi “Flying Scroll” (uçan kaydırma tekerleği) teknolojisi,kaydırma tekerleğini fare ile hareket ettirdiğiniz anda Internet sayfaları veya dökümanları sekiz yönde kaydırmanıza olanak sağlayarak size hem eğlenceli hem de pratik bir gezinme deneyimi sunar.
Ayrıca diz üstü bilgisayarınızı ofis içindeki toplantılarınıza götürürken Navigator 905BT’yi Stick-N-Go aparatına takarak kılıf ya da çantaya kullanmaya gerek duymadan bilgisayarınızla birlikte kolayca taşıyabilirsiniz.
Patentli Magic Roller teknolojisini kullanan Navigator 905BT’nin diğer gelişmiş özellikleri arasında bağlantı ve düşük pil için LED ışıklı gösterge, pil ömrünü uzatmak için güç düğmesi ve Bluetooth bağlantısı eşleştirmek için bağlantı düğmesi sayılabilir.
Tüm bunlara ek olarak,CD sürücü içinde bilgisayarınızı virüs saldırıları ve güvenlik duvarı ihlallerinden korumak için 60 günlük Norton Symantec ücretsiz deneme sürümü de bulunuyor.
Spor otomobilleri andıran bir dizayna sahip olan Navigator 905BT iki farklı renk seçeneğine sahip:asil yakut kırmızısı ve soğuk gümüş.

0 yorum:

Yorum Gönder